site de prezentare

Site de prezentare

Design si imprementare web.

google map application

Aplicatii Google Maps

Diverse aplicatii care utilizeaza Google Maps

ecrm system

Sistem automailer

Soft trimitere emailuri automat si gestionabil de catre administrator

search engine optimisation

Optimizare web

Promovarea siteului dumneavoastra pe internet.

online marketing

Magazin virtual

Cos de cumparaturi online / Sistem de administrare a datelor.

sistem tiketing si control access

Sistem ticketing

Aplicatii control acces si ticketing

content system manager

Cms

Wordpress, Joomla, Blogger, Drupal, etc.

Servicii

Care sunt avantajele noastre?

Serviciile pe care le oferim sunt foarte variate, insa acestea pot fi grupate in trei mari categorii: design (construirea unei aplicatii web), redesign (modificarea unei aplicatii web) si mententanta (intretinerea unei aplicatii web).

O descriere in mare a serviciilor prestate de noi se poate observa mai jos, insa pentru orice alte aplicatii care nu se regasesc in urmatoarele, nu ezitati sa ne contactati.

Site de prezentare

Daca inca nu sunteti pe deplin lamurit de ce aveti nevoie de un site de prezentare, o sa incerc eu sa va lamuresc acest lucru. Viitorul site va reprezenta imaginea afacerii dumneavoastra pe internet, iar in functie de calitatea acestuia, popularitatea dumneavoastra ar putea creste. In acest sens noi ne ocupam de urmatoarele:

 • Verificam aspectul si functionalitatea in toate browserele (Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Flock, SeaMonkey, Netscape, Internet explorer 6,7,8).
 • Verificam aspectul si functionalitatea pe diferite sisteme de operare si la diferite rezolutii tratand toate exceptile.
 • Construim codul sursa in asa fel incat sa fie validat de cele mai inalte standarde actuale.
 • Optimizam siteul in vederea incarcarii rapide a paginilor.

Siteul de prezentare contine de obicei in jur de cinci pagini HTML. Cele mai des intalnite sectiuni sunt: acasa, despre, servicii, portofoliu si contact.

Un avantaj semnificativ reprezinta "SEO on page". SEO (search engine optimisation) ajuta la imbunatatirea vizibilitatii siteului dumneavoastra pe internet.

Clientul poate beneficia de inscrierea siteului in Google Analytics (unealta de monitorizare a traficului pe site) la solicitarea acestuia.

Aplicatii Google Maps

Puneti afacearea dumneavoastra pe harta ! Aceste aplicatii va permit sa puneti pe harta fiecare punct de lucru al firmei dumneavoastra si nu numai. Acest lucru va fi un ajutor real pentru clientii dumneavoastra care vor putea sa intre in contact cu dumneavoastra mult mai usor.

google map api

Pe langa faptul ca puteti plasa pe harta orice obiectiv doriti, fiecarui client i se pune la dispozitie un traseu de la adresa sa pana la obiectivul dumneavoastra cu indicatii foarte precise.

De asemenea, fiecarei iconita de pe harta i se poate atasa informatii suplimentare cand un client face un click pe iconita dorita.

Google Maps permite efectuarea a unor cautari pe anumite raze, astfel incat spre exemplu daca ati dori sa cautati cel mai apropiat dealer auto, sa puteti vizualiza toti dealerii auto de pe o raza de 5km de dumneavoastra.

Inca un avantaj foarte important este faptul ca recent Google Maps permite street view in Cluj Napoca, ceea ce inseamna ca navigarea se poate realiza 3D.Sistem automailer

Pe masura ce internetul a devenit tot mai utilizat, foarte multe companii au decis ca este o oportunitate sa reduca costurile pentru serviciul clienti si sa mearga pe ramura internetului.

Cel mai enervant lucru pentru un client este sa primeasca informatii generale despre un anumit serviciu, fara ca aceste informatii sa fie strict personale. Sistemul automailer este un sistem automat de trimitere de emailuri si este tot mai des utilizat.

Sistemul automailer este o aplicatie care este gestionabila de catre administrator. Administratorul poate creea mesaje, templateuri si de asemenea poate strabili niste reguli dupa care anumite mailuri se trimit, poate seta intervalul de timp la care se trimit si listei de utilizatori la care se doreste sa ajunga.

De asemenea acest serviciu poate functiona atat prin email cat si prin sms, totul este gestionat de administrator iar fiecare client primeste un mesaj destul de particular de care va fi multumit.

Search engine optimisation

Probabil va intrebati de ce aveti nevoie de asa ceva? Raspunsul la aceasta intrebare este simplu. Ganditi-va ca in fiecare zi, zeci, sute sau chiar mii de siteuri se lanseaza pe internet. Astfel motoarele de cautare (Google, Yahoo, MSN, etc) trebuie sa faca o departajare intre aceste siteuri si sa le sorteze ca si rezultate la anumite cautari pe care anumiti utilizatori le efectueaza. Pentru ca siteul dumneavoastra sa fie cotat cat mai bine de catre aceste motoare de cautare noi prestam urmatoarele servicii SEO:

page rank, seo
 • Se inscrie siteul in cele mai populare motoare de cautare si in directoare web straine si romanesti.
 • Se optimizeaza imaginile utilizate in site, structura interna de linkuri, codul sursa, continutul paginilor, eliminam scripturile complicate care ingreuneaza siteul marind timpul de incarcare a lui.
 • Se creeaza un sitemap (harta a sitului).
 • Se optimizeaza titlul, tag-urile meta, descrierea siteului, titlurile capitolelor, cuvintele cheie.
 • Se valideaza codul HTML pe siteul W3C.
 • Se optimizeaza scrierea fisierelor si se va folosi friendly url.
 • Se verifica continutul sa fie scris citet, corect si bogat in informatii.

Magazin virtual

 • Afisare categorii de produse precum si gestionarea lor din administrare (adaugare/editare/stergere)
 • Afisare subcategorii in functie de categoria selectata precum si gestionarea lor din administrare (adaugare/editare/stergere)
 • Listarea produselor aflate in baza de date a magazinului virtual cu posibilitate de sortare/filtrare si afisare pe mai multe pagini
 • Posibilitate de vizualizare produs, poza, descriere, galerie foto, rating, sau comentarii ale altor utilizatori
 • Gestiune utilizatori, cu modul de creare cont, reamintire parola si vizualizare comenzi anterioare.
 • Cos de cumparaturi magazin virtual, adaugare/stergere de produse, listare si editarea cantitatii dorite.

Sistem tiketing pentru evenimente

Daca doriti sa organizati un eveniment la care o sa participe multe persoane, un sistem de tiketing ar fi ideal pentru dumneavoastra pentru ca evenimentul sa se desfasoare fara probleme.

tiketing

Procesul decurge in felul urmator:

Dumneavoastra detineti o baza de date cu date de contact ale unor clienti

Aplicatia trimite cate un email cu date despre eveniment fiecarui contact din lista, si un text in care este intrebat daca doreste sa participe la eveniment.

Fiecare contact poate sa accepte sau sa refuze invitatia.

In cazul in care accepta invitatia, va fi trimis catre un formularpe care il va completa cu date suplimentare (data si ora cand va dori sa participe la eveniment - in cazul in care evenimentul se desfasoara pe mai multe zile).

Datele se vor salva in baza de date, si i se va genera o invitatie fizica cu un cod de bare unic, invitatie care i se va cere pentru scanare la intrare.

Aplicatia va contine statistici in care se poate urmari permanent cati invitati au confirmat/respins, cati au ajuns deja la eveniment.

Administratorul are acces la gestionarea datelor si a numarul de persoane care pot participa la eveniment.


Content system manager

CMS-ul este sistem de management a continutului. Cele mai cunoscute CMS-uri la ora actuala sunt Joomla si Drupal.

Avantajul acestora este ca sunt realizate in termen foarte scurt deoarece nu necesita decat o instalare si configurare.

Un alt avantaj mare este faptul ca pe internet se gasesc mii de templateuri dintre care puteti alege pentru siteul dumneavoastra, acestea fiind gratuite.

Beneficiati de o administrare foarte complexa, in care puteti gestiona pagini, articole, stiri, utilizatori, media, etc.

Chat online

Daca doriti sa instalati un chat pentru siteul dumneavoastra, noi va oferim urmatoarele beneficii:

 • Canale multiple de chat
 • Mesaje private
 • Canale private
 • Sistem cu invitatie
 • Administratorul poate ignora, da afara sau sa baneze un anumit utilizator
 • Lista cu utilizatori online, si meniu pentru fiecare utilizator
 • Emoticons / Smilies
 • Protectie la spam
 • Posibilitate de stergere a unor mesaje din chat
 • Posibilitate de a putea accesa chatul doar intre anumite ore
 • Posibilitate de a activa/dezactiva user fara cont
 • Suport pentru mai multe limbi
 • Mai multe stiluri pentru chat